EXTREME QUALITY FOR EXTREME SPORTS

CONTACT- EN BEDRIJFSGEGEVENS

 

JSR Service is gevestigd in Joure, Friesland. Eenvoudig te bereiken vanaf de A7. U kunt bij ons langskomen of contact opnemen via onderstaande gegevens. Ook kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

 Stuur ons een e-mail naar

Of bel naar
0513-620574

 

CONTACT EN OPENINGSTIJDEN

JSR SERVICE
Vegelinsweg 18A
8501 BA Joure

Telefoon: 0513-620574
E-mail: info@jsrservice.nl

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 13:00 – 18:00 uur
Donderdag: 13:00 – 18:00 uur
Vrijdag: 13:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 9:00 – 13:00 uur

Buiten openingstijden alleen op afspraak geopend.

BEDRIJFSGEGEVENS

Gevestigd in Joure in een modern pand voeren wij onze werkzaamheden uit. Onze werkplaats is voorzien van moderne apparatuur om de hoogst mogelijke kwaliteit producten en services te garanderen. Bovendien hebben we een showroom waar we producten tonen en motoren tentoongesteld staan. Kom gerust langs om een kijkje te nemen bij onze werkzaamheden, om de verschillende producten te bekijken of voor een bakje koffie!

VRIJBLIJVEND ADVIES?

Neem contact met ons op voor antwoord op al uw vragen!

RVS SPAKEN EN MEER

JSR Service heeft een uitgebreide kennis van en jarenlange ervaring met alles wat met wielen voor motoren te maken heeft. U kunt bij ons terecht voor op maat gemaakte spaken, wielensets, nippels en naven voor uw motor. Bovendien voeren we reparaties en restauraties uit.

JSR Service te Joure is het adres voor alles op het gebied van spaakwielen!


  • Leveren van spakensets
  • Leveren van losse spaken op maat
  • Leveren van complete wielensets
  • Restauratie en reparatie van wielen

Onze spaken worden in eigen huis op maat gemaakt, of volgens de door u opgegeven specificaties Met uiterste zorgvuldigheid en gebruikmakend van geavanceerde apparatuur worden de spakensets geproduceerd in diverse uitvoeringen.

REPARATIE & ONDERHOUD

Voor onderhoud van uw wielen bent u bij JSR Service aan het juiste adres! Of het nu het gaat om restaureren van wielen, adviseren of het leveren van onderdelen tot complete restauratie. Bij ons is bijna alles mogelijk, wij denken graag met de klant mee !
Ook voeren we onderhoud uit aan motoren. Daarbij beperken we ons niet alleen tot spaken, wielen en banden, maar pakken we de gehele motor aan. Van het vervangen van olie en filters tot nieuwe banden, remleidingen tot een volledige revisie. Bel of mail voor meer informatie of om direct een afspraak te maken!

BEDRIJFSGEGEVENS

JSR SERVICE
Vegelinsweg 18a
8501 BA Joure

Telefoon: 0513-620574
Email: info@jsrservice.nl

KVK NR: 540555504
BTW NR: NL109746764b01

NEEM CONTACT MET ONS OP!