SPOKES TO PERFORM

SPAKEN

JSR Service maakt spaken op maat, in eigen huis. Zo kunnen wij voor nagenoeg elk wiel de juiste spaken produceren. Wij beschikken over specialistische apparatuur en alleen de beste materialen. Wij zijn een van de weinige leveranciers van “spaken op maat” voor motorfietsen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor specifieke vragen over spaken voor motoren. Wij zorgen voor de juiste spaak op de juiste plek.

BEL 0513-620574

HOOGSTAAND MAATWERK

Geproduceerd uit o.a. Europees RVS met een hoge treksterkte. Leverbaar in verschillende diktes in relatie tot de toepassing. De spaken worden in de eigen productie afdeling voorzien van een schroefdraad en een spaakhoek passend voor de naaf en velg die wordt geselecteerd. Naast de “standaard” spaken worden ook de z.g.n. “butted” spaken geleverd. Kortom een topkwaliteit product als een onmisbaar kwaliteitscomponent voor uw wiel.

MATERIAAL

Onze maatspaken zijn verkrijgbaar in diverse materialen.

  • RVS Spaken
  • RVS Chemisch zwart
  • Staal verzinkt

De spaken zijn leverbaar in diverse diktes en uitvoeringen. Spakensets worden standaard als set geleverd inclusief geselecteerde nippels naar keuze.

NIPPELS

Keuze uit onderstaande opties.

  • Gekleurde aluminium nippels (Zwart, Rood, Groen/ Oranje, Blauw, Goud. en Zilver)
  • Staal verzinkte uitvoering
  • Staal vernikkelde uitvoering

Indien gewenst zijn ook losse spaken mogelijk.

VRIJBLIJVEND ADVIES?

Neem contact met ons op voor antwoord op al uw vragen!

RVS SPAKEN EN MEER

JSR Service heeft een uitgebreide kennis van en jarenlange ervaring met alles wat met wielen voor motoren te maken heeft. U kunt bij ons terecht voor op maat gemaakte spaken, wielensets, nippels en naven voor uw motor. Bovendien voeren we reparaties en restauraties uit.

JSR Service te Joure is het adres voor alles op het gebied van spaakwielen!


  • Leveren van spakensets
  • Leveren van losse spaken op maat
  • Leveren van complete wielensets
  • Restauratie en reparatie van wielen

Onze spaken worden in eigen huis op maat gemaakt, of volgens de door u opgegeven specificaties Met uiterste zorgvuldigheid en gebruikmakend van geavanceerde apparatuur worden de spakensets geproduceerd in diverse uitvoeringen.

REPARATIE & ONDERHOUD

Voor onderhoud van uw wielen bent u bij JSR Service aan het juiste adres! Of het nu het gaat om restaureren van wielen, adviseren of het leveren van onderdelen tot complete restauratie. Bij ons is bijna alles mogelijk, wij denken graag met de klant mee !
Ook voeren we onderhoud uit aan motoren. Daarbij beperken we ons niet alleen tot spaken, wielen en banden, maar pakken we de gehele motor aan. Van het vervangen van olie en filters tot nieuwe banden, remleidingen tot een volledige revisie. Bel of mail voor meer informatie of om direct een afspraak te maken!

BEDRIJFSGEGEVENS

JSR SERVICE
Vegelinsweg 18A
8501 BA Joure

Telefoon: 0513-620574
Email: info@jsrservice.nl

KVK NR: 540555504
BTW NR: NL109746764b01

NEEM CONTACT MET ONS OP!