EXTREME QUALITY FOR EXTREME SPORTS

WIELEN

Als leverancier van wielen voor motoren en als motorsportliefhebbers weten wij als geen ander wat belangrijk is bij het kiezen van wielen en onderdelen. Wij zijn een van de weinige bedrijven in Nederland die zich heeft toegelegd op dit specifieke onderdeel. Jarenlange ervaring, kennis en specialistische apparatuur zorgen ervoor dat wij u als geen ander van dienst kunnen zijn op het gebied van wielen voor uw motor.

BEL 0513-620574

DE HOOGSTE KWALITEIT

Dat wielen aan zeer hoge kwaliteitseisen moeten voldoen wordt vaak vergeten. Het wiel is waar het om draait. JSR brengt de wielen op de markt samengesteld uit met zorg gekozen componenten, perfect passend bij het doel waarvoor de wielen worden toegepast.

Uiteraard kan gekozen worden uit diverse kleuren en uitvoeringen.
Naast het topproduct: de eigen “Alluforce” velgen, worden ook kwaliteitsproducten als Excel, D.I.D. Goldspeed, Morad, en andere toegepast voor het produceren en assembleren van uw wielen.

VRIJBLIJVEND ADVIES?

Neem contact met ons op voor antwoord op al uw vragen!

RVS SPAKEN EN MEER

JSR Service heeft een uitgebreide kennis van en jarenlange ervaring met alles wat met wielen voor motoren te maken heeft. U kunt bij ons terecht voor op maat gemaakte spaken, wielensets, nippels en naven voor uw motor. Bovendien voeren we reparaties en restauraties uit.

JSR Service te Joure is het adres voor alles op het gebied van spaakwielen!


  • Leveren van spakensets
  • Leveren van losse spaken op maat
  • Leveren van complete wielensets
  • Restauratie en reparatie van wielen

Onze spaken worden in eigen huis op maat gemaakt, of volgens de door u opgegeven specificaties Met uiterste zorgvuldigheid en gebruikmakend van geavanceerde apparatuur worden de spakensets geproduceerd in diverse uitvoeringen.

REPARATIE & ONDERHOUD

Voor onderhoud van uw wielen bent u bij JSR Service aan het juiste adres! Of het nu het gaat om restaureren van wielen, adviseren of het leveren van onderdelen tot complete restauratie. Bij ons is bijna alles mogelijk, wij denken graag met de klant mee !
Ook voeren we onderhoud uit aan motoren. Daarbij beperken we ons niet alleen tot spaken, wielen en banden, maar pakken we de gehele motor aan. Van het vervangen van olie en filters tot nieuwe banden, remleidingen tot een volledige revisie. Bel of mail voor meer informatie of om direct een afspraak te maken!

BEDRIJFSGEGEVENS

JSR SERVICE
Vegelinsweg 18A
8501 BA Joure

Telefoon: 0513-620574
Email: info@jsrservice.nl

KVK NR: 540555504
BTW NR: NL109746764b01

NEEM CONTACT MET ONS OP!