SERVICE WITH PASSION

SERVICE

“Service with passion”


Naast de productie van wielen kunnen we het totaal onderhoud van uw motorfiets verzorgen. In een moderne werkplaats uitgerust met de modernste apparatuur wordt het jaarlijks onderhoud of een complete revisie uitgevoerd.

BEL 0513-620574

OPEN WERKPLAATS

We hebben gekozen voor een open werkplaats om u als klant een zo duidelijk mogelijk beeld te bieden wat er nodig is voor de reparatie of revisie van uw motorfiets. Kom gerust langs om te kijken hoe wij onze werkzaamheden uitvoeren of voor vrijblijvend advies.

SHOWROOM

JSR beschikt over een showroom waarin de diverse producten worden gepresenteerd, om u als klant duidelijk en helder een beeld te kunnen geven uit welke componenten uw wiel wordt samengesteld en waar JSR voor staat. Naast de showroom presentatie kunnen ook digitale presentaties worden verzorgd om uw keuze als het gaat om kleursamenstellingen te vereenvoudigen.

MACHINES

JSR heeft een groot aantal (CC) machines tot haar beschikking waardoor CC draaiwerkzaamheden, alle laswerkzaamheden, freesbewerkingen en meer tot de mogelijkheden behoren.

SERVICE

JSR heeft service hoog in het vaandel staan en weet als geen ander wat nodig is om uw motorfiets in topconditie te houden. JSR biedt een totaal oplossing voor uw passie – “Motorsport”, maar ook accurate service als het gaat om het onderhoud van uw recreatie- of straatmotorfiets.

VRIJBLIJVEND ADVIES?

Neem contact met ons op voor antwoord op al uw vragen!

RVS SPAKEN EN MEER

JSR Service heeft een uitgebreide kennis van en jarenlange ervaring met alles wat met wielen voor motoren te maken heeft. U kunt bij ons terecht voor op maat gemaakte spaken, wielensets, nippels en naven voor uw motor. Bovendien voeren we reparaties en restauraties uit.

JSR Service te Joure is het adres voor alles op het gebied van spaakwielen!


  • Leveren van spakensets
  • Leveren van losse spaken op maat
  • Leveren van complete wielensets
  • Restauratie en reparatie van wielen

Onze spaken worden in eigen huis op maat gemaakt, of volgens de door u opgegeven specificaties Met uiterste zorgvuldigheid en gebruikmakend van geavanceerde apparatuur worden de spakensets geproduceerd in diverse uitvoeringen.

REPARATIE & ONDERHOUD

Voor onderhoud van uw wielen bent u bij JSR Service aan het juiste adres! Of het nu het gaat om restaureren van wielen, adviseren of het leveren van onderdelen tot complete restauratie. Bij ons is bijna alles mogelijk, wij denken graag met de klant mee !
Ook voeren we onderhoud uit aan motoren. Daarbij beperken we ons niet alleen tot spaken, wielen en banden, maar pakken we de gehele motor aan. Van het vervangen van olie en filters tot nieuwe banden, remleidingen tot een volledige revisie. Bel of mail voor meer informatie of om direct een afspraak te maken!

BEDRIJFSGEGEVENS

JSR SERVICE

Vegelinsweg 18a

8501 BA Joure

Telefoon: 0513-620574

Email: info@jsrservice.nl

KVK NR: 540555504

BTW NR: NL109746764b01

NEEM CONTACT MET ONS OP!