HIGHEST TORQUE FOR HIGHEST PERFORMANCE

NIPPELS

Een wezenlijk onderdeel van het wiel. De kwaliteit en betrouwBaarheid van de nippel is een essentieel aspect. JSR Service levert dan ook alleen een topkwaliteit product voor iedere toepassing.

BEL 0513-620574

MATERIAALKEUZE

Diverse soorten nippels worden geleverd voor de uitgebreide toepassingen. Exclusieve “Splindrive” aluminium nippels (7075) kunnen worden toegepast voor een probleemloze en zeer precieze montage, met het oog op balanceren en richten van uw wiel. Aluminium is een stuk lichter dan messing of staal. De keuze voor materiaal is afhankelijk van de toepassing en persoonlijke voorkeuren.

VERKRIJGBAAR IN

Keuze uit onderstaand specificaties:

  • Gekleurde aluminium nippels (Zwart, Rood, Groen/ Oranje, Blauw, Goud. en Zilver)
  • Staal verzinkte uitvoering
  • Staal vernikkelde uitvoering

Indien gewenst zijn ook losse spaken mogelijk.

VRIJBLIJVEND ADVIES?

Neem contact met ons op voor antwoord op al uw vragen!

RVS SPAKEN EN MEER

JSR Service heeft een uitgebreide kennis van en jarenlange ervaring met alles wat met wielen voor motoren te maken heeft. U kunt bij ons terecht voor op maat gemaakte spaken, wielensets, nippels en naven voor uw motor. Bovendien voeren we reparaties en restauraties uit.

JSR Service te Joure is het adres voor alles op het gebied van spaakwielen!


  • Leveren van spakensets
  • Leveren van losse spaken op maat
  • Leveren van complete wielensets
  • Restauratie en reparatie van wielen

Onze spaken worden in eigen huis op maat gemaakt, of volgens de door u opgegeven specificaties Met uiterste zorgvuldigheid en gebruikmakend van geavanceerde apparatuur worden de spakensets geproduceerd in diverse uitvoeringen.

REPARATIE & ONDERHOUD

Voor onderhoud van uw wielen bent u bij JSR Service aan het juiste adres! Of het nu het gaat om restaureren van wielen, adviseren of het leveren van onderdelen tot complete restauratie. Bij ons is bijna alles mogelijk, wij denken graag met de klant mee !
Ook voeren we onderhoud uit aan motoren. Daarbij beperken we ons niet alleen tot spaken, wielen en banden, maar pakken we de gehele motor aan. Van het vervangen van olie en filters tot nieuwe banden, remleidingen tot een volledige revisie. Bel of mail voor meer informatie of om direct een afspraak te maken!

BEDRIJFSGEGEVENS

JSR SERVICE
Vegelinsweg 18A
8501 BA Joure

Telefoon: 0513-620574
Email: info@jsrservice.nl

KVK NR: 540555504
BTW NR: NL109746764b01

NEEM CONTACT MET ONS OP!