EXTREME QUALITY FOR EXTREME SPORTS

OVER ONS

 

Gevestigd in Joure in een modern pand voeren wij onze werkzaamheden uit. Onze werkplaats is voorzien van moderne apparatuur om de hoogst mogelijke kwaliteit producten en services te garanderen. Bovendien hebben we een showroom waar we producten tonen en motoren tentoongesteld staan.

 

BEL 0513-620574

ONS VERHAAL

Het bedrijf is gestart in 2013 in een modern pand aan de Vegelinsweg in Joure. Na een succesvolle carrière in diverse takken van motorsport besloot de ondernemer een bedrijf in dezelfde tak van sport te starten. In eerste instantie als een algemeen service punt voor wedstrijd- en wegmotoren. Naast deze werkzaamheden werd al vrij snel een productie afdeling gestart voor wielen.

Eigen productie van spaken werd gerealiseerd en er is vervolgens geïnvesteerd in diverse machines en uitrusting om een optimale kwaliteit te kunnen realiseren. Na 2 jaar is besloten een eigen lijn wielen op de markt te brengen voor wedstrijdmotoren onder de naam JSR gebruikmakend van een eigen lijn velgen onder de naam “Aluforce”.

SPECIALISTISCH EN ERVAREN

Dankzij jarenlange ervaring met motorsport, motoren in het algemeen en de diverse onderdelen waaruit deze bestaan is een uniek bedrijf ontstaan. JSR Service bezit over kennis, ervaring en apparatuur waar slechts enkelen in Nederland over beschikken.

Bovendien zijn wij jarenlange getraind door ervaren specialisten die alles weten over de productie, het restaureren en aanpassen van motorwielen. Van de velgen en spaken tot en met de naven en nippels, wij weten als geen ander wat de beste opties en materialen zijn. Daarnaast kunnen wij nagenoeg elk verzoek inwilligen omdat wij diverse onderdelen op maat kunnen maken.

VRIJBLIJVEND ADVIES?

Neem contact met ons op voor antwoord op al uw vragen!

RVS SPAKEN EN MEER

JSR Service heeft een uitgebreide kennis van en jarenlange ervaring met alles wat met wielen voor motoren te maken heeft. U kunt bij ons terecht voor op maat gemaakte spaken, wielensets, nippels en naven voor uw motor. Bovendien voeren we reparaties en restauraties uit.

JSR Service te Joure is het adres voor alles op het gebied van spaakwielen!


  • Leveren van spakensets
  • Leveren van losse spaken op maat
  • Leveren van complete wielensets
  • Restauratie en reparatie van wielen

Onze spaken worden in eigen huis op maat gemaakt, of volgens de door u opgegeven specificaties Met uiterste zorgvuldigheid en gebruikmakend van geavanceerde apparatuur worden de spakensets geproduceerd in diverse uitvoeringen.

REPARATIE & ONDERHOUD

Voor onderhoud van uw wielen bent u bij JSR Service aan het juiste adres! Of het nu het gaat om restaureren van wielen, adviseren of het leveren van onderdelen tot complete restauratie. Bij ons is bijna alles mogelijk, wij denken graag met de klant mee !
Ook voeren we onderhoud uit aan motoren. Daarbij beperken we ons niet alleen tot spaken, wielen en banden, maar pakken we de gehele motor aan. Van het vervangen van olie en filters tot nieuwe banden, remleidingen tot een volledige revisie. Bel of mail voor meer informatie of om direct een afspraak te maken!

CUSTOM WHEELS

Wij zijn de specialist op het gebied van motorwielen

BEDRIJFSGEGEVENS

JSR SERVICE
Vegelinsweg 18A
8501 BA Joure

Telefoon: 0513-620574
Email: info@jsrserbice.nl

KVK NR: 540555504
BTW NR: NL109746764b01

NEEM CONTACT MET ONS OP!