MANUFACTURED BY KITE AND MORE

NAVEN

Geproduceerd met de nieuwste technologie en beste materialen. JSR Service levert enkel de beste naven voor motoren. Jarenlange ervaring en kennis van de diverse mogelijkheden op het gebied van naven hebben geresulteerd in een solide selectie naven.

BEL 0513-620574

KWALITEIT EN DUURZAAMHEID

Letterlijk en figuurlijk het hart van het wiel. Het epicentrum waar alles om draait. Geproduceerd in Italiƫ uit de kwalitatief hoogwaardige 6082 aluminium legering en voorzien van OEM geproduceerde kwaliteit lagers. De naven worden geleverd in diverse kleuren die tijdens het anodiseer proces in het materiaal worden aangebracht waarna het materiaal wordt geseald. Alles bij de productie van de naven is gericht op kwaliteit en endurance.

Lagering: De naven zijn voorzien van dichte kogelbaan lagers om stof zand etc. buiten de kogelbaan te houden. De achter naaf is aan de tandwielkant voorzien van een 2- tal lagers om de grote krachten te weerstaan.

Uiteraard kunnen ook andere in de markt verkrijgbare naven worden geselecteerd naar uw keuze.

VRIJBLIJVEND ADVIES?

Neem contact met ons op voor antwoord op al uw vragen!

RVS SPAKEN EN MEER

JSR Service heeft een uitgebreide kennis van en jarenlange ervaring met alles wat met wielen voor motoren te maken heeft. U kunt bij ons terecht voor op maat gemaakte spaken, wielensets, nippels en naven voor uw motor. Bovendien voeren we reparaties en restauraties uit.

JSR Service te Joure is het adres voor alles op het gebied van spaakwielen!


  • Leveren van spakensets
  • Leveren van losse spaken op maat
  • Leveren van complete wielensets
  • Restauratie en reparatie van wielen

Onze spaken worden in eigen huis op maat gemaakt, of volgens de door u opgegeven specificaties Met uiterste zorgvuldigheid en gebruikmakend van geavanceerde apparatuur worden de spakensets geproduceerd in diverse uitvoeringen.

REPARATIE & ONDERHOUD

Voor onderhoud van uw wielen bent u bij JSR Service aan het juiste adres! Of het nu het gaat om restaureren van wielen, adviseren of het leveren van onderdelen tot complete restauratie. Bij ons is bijna alles mogelijk, wij denken graag met de klant mee !
Ook voeren we onderhoud uit aan motoren. Daarbij beperken we ons niet alleen tot spaken, wielen en banden, maar pakken we de gehele motor aan. Van het vervangen van olie en filters tot nieuwe banden, remleidingen tot een volledige revisie. Bel of mail voor meer informatie of om direct een afspraak te maken!

BEDRIJFSGEGEVENS

JSR SERVICE
Vegelinsweg 18A
8501 BA Joure

Telefoon: 0513-620574
Email: info@jsrservice.nl

KVK NR: 540555504
BTW NR: NL109746764b01

NEEM CONTACT MET ONS OP!