CUSTOM WHEELS FOR DEMANDING CUSTOMERS

CUSTOM WHEELS

“Custom Wheels for demanding Customers”

Naast de serie-productie van wielen is de ontwikkeling samen met de klant voor custom wielen voor motoren een dagelijkse werkzaamheid. Voor de realisatie van uw Custom Wheels is JSR Service de juiste partner. Onderstaand een aantal voorbeelden en meer over op maat gemaakte wielen, ook kunt u uiteraard contact met ons opnemen voor meer informatie!

BEL 0513-620574

KTM SXF

Met bestaande velg en naaf gepoedercoat. De wielen zijn opgebouwd met nieuw JSR zwarte spaken en oranje nippels!

HONDA CB

Deze set hebben we op maat gemaakt voor NC CUSTOMS. De velgen zijn vervangen en de naven zijn gepoedercoat, de standaard spaken zijn vervangen door rvs spaken!

YAMAHA VIAGRO

De velgen compleet opnieuw opgebouwd voor de klant. De inch-maat en de breedte van de velg hebben wij naar de wens van de klant veranderd!

VRIJBLIJVEND ADVIES?

Neem contact met ons op voor antwoord op al uw vragen!

RVS SPAKEN EN MEER

JSR Service heeft een uitgebreide kennis van en jarenlange ervaring met alles wat met wielen voor motoren te maken heeft. U kunt bij ons terecht voor op maat gemaakte spaken, wielensets, nippels en naven voor uw motor. Bovendien voeren we reparaties en restauraties uit.

JSR Service te Joure is het adres voor alles op het gebied van spaakwielen!


  • Leveren van spakensets
  • Leveren van losse spaken op maat
  • Leveren van complete wielensets
  • Restauratie en reparatie van wielen

Onze spaken worden in eigen huis op maat gemaakt, of volgens de door u opgegeven specificaties Met uiterste zorgvuldigheid en gebruikmakend van geavanceerde apparatuur worden de spakensets geproduceerd in diverse uitvoeringen.

REPARATIE & ONDERHOUD

Voor onderhoud van uw wielen bent u bij JSR Service aan het juiste adres! Of het nu het gaat om restaureren van wielen, adviseren of het leveren van onderdelen tot complete restauratie. Bij ons is bijna alles mogelijk, wij denken graag met de klant mee !
Ook voeren we onderhoud uit aan motoren. Daarbij beperken we ons niet alleen tot spaken, wielen en banden, maar pakken we de gehele motor aan. Van het vervangen van olie en filters tot nieuwe banden, remleidingen tot een volledige revisie. Bel of mail voor meer informatie of om direct een afspraak te maken!

BEDRIJFSGEGEVENS

JSR SERVICE

Vegelinsweg 18a

8501 BA Joure

Telefoon: 0513-620574

Email: info@jsrservice.nl

KVK NR: 540555504

BTW NR: NL109746764b01

NEEM CONTACT MET ONS OP!